18 månaders kontroll (:

Mina favoriter är hemma och det är underbart, inte alls lika tomt längre.
Nu är det tillbaka till det vanliga, full rulle, sena kvällar och tidiga frukost mornar och jag gillar det =D
Hon har fått så mycket färg min lilla tjej, hennes små händer och små fötterna, hon har blivit så där gulligt
smuts-brun lixom.
Nu ligger hon och vilar, har varit ute och lekt i sandlådan, sabbat pappas gropar och grottor, gungat och åkt kana. Hon har så mycket spring i benen så det är helt otroligt.

 

 

Igår var vi in till BVC på 18 månaders kontroll. Ska ju då vara typiskt att hon inte vill visa vad hon kan haha
Hon fick klossar som det va tänkt att hon skulle visa att hon kunna stapla, men dom gav hon till pappa, likadant gjorde hon med pappret och pennan hon fick.
Men det gick bra ändå, BVC-tanten såg ju ändå att Alexandra förstod och lyssnade bra. Talet var också bra, hon gör sej förstådd och är tydlig med vad hon vill. Hon växer på bra och är lång för sin ålder (:
Sprutan mot bla mässlingen och påssjukan var mindre rolig men hon var så duktigt så, fick välja ett litet klistermärke efter det. Hon och pappa valde tillsammans och det blev en liten apa med rörliga ögon =D

 

Har fotat lite fler grejjer som ska på försäljning sen åxå, sitter bara och funderar på om det är värt allt besvär. Ja menar, det kostar 10.- per annons (på tradera alltså) , och blir det inte sålt så en osåltavgift på det, och om man säljer så tar dom en viss % av försäljningspriset. Funderar på om man ska lägga fler annonser fast på någon annan sida så får folk höra av sej istället om dom nu är intresserade. Kanske skulle det vara bättre, eller? Klurigt det där, jag får fnula på saken....

 

Nae, ska passa på att vila lite medans Alexandra ändå vilar (:
Kram så länge!

Kommentarer
Postat av: Anna

<3

2010-06-06 @ 15:37:38
Postat av: Anonym

www.vinden.se är som blocket fast gratis tror jag...

2010-06-07 @ 15:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0