Inte ens ett Hej då...

Dagisdax idag för lilla Fröken Tokfia.
Frukosten gick ju undan, hela två smörgåsar och ett glas mjölk fick hon ner, men efter det vet jag inte vad som hände. Hon ville inte tvätta händerna och absolut inte klä på sej. Jag typ "jagade" henne, inte så där bus-jaga utan mer kom-hit-nu-jagade, och gissa vad hon gör! Hon kryper under våran säng så jag inte når henne HAHAHA Vilka påhitt endå. Fick iaf tillslut på henne kläder och kom iväg, ändå var vi tidiga på dagis.
Väl där så tog hon av sej skorna OCH strumporna, som hon av nån anledning absolut inte vill ha på sej, sen bara rusade hon in i lekrummet! Med tjocktröja, väst och halsduken fortfarande på. Hon riktigt attackerade pennor och papper och började rita med dom andra barnen.
Jag gick efter för att ta resten av ytterkläderna, vinkade hej då till fröknarna och gick.
Ingen kram...ingen puss..inte ens ett lite "hejjåå" (hej då)
Känndes som man missade någonting lixom, men det är ju bra att hon trivs och tycker det är roligt där =D

 

Imorrn blire bio me tjejerna, Anneli, Catrin och Emma. Jag vann ju 4 biobiljetter från Lugna Favoriter till förhandsvisningen av "Lyckan, kärleken och Meningen med Livet", eller som den hette på engelska "Eat, Pray, Love". Liiite speciell översättning , men okey, vill dom ha d så så :b
Ska iaf bli skoj, hoppas den är bra nu, fast Julia är ju me så =D

 

Övrigt så händer det inte så mycket här hemma, är fortfarande krasslig så det blir inget häng på öppna förskolan heller, skulle nog inte bli så poppis. Men vill ju ta hem "mina" avtryck så jag får se hur det blir (:

 

Fixade klart alla papper med Agnez idag, ägarbyte och försäkringar och grejjer. Men nu är det typ klart, ska bara skickas till hennes nya Husse (:
Pratade med hans mamma igår och Agnez har det bra.
Hon kommer jätte bra överens med katten deras, dom busar och jagar varandra. Agnez brukar visst sitta i soffan och tvätta katten så den är helt dyngsur efteråt hihi
Hon har även lyckats charma till sej både säng och soffplats.
Det var så jag blev lite blöt i ögat när jag lagt på <3
Men det var skönt att höra att allt går bra. Har ju haft såna jobbiga drömmar nu flera nätter irad och inatt har jag sovit drömlöst känns det som, jätte skönt. Jonas tror mina drömmar jag haft tyder på saknad och jag tror absolut han har rätt. Allt som varit med i drömmen är sånt jag inte "har kvar" lixom.

 

Nu blir det till att sova, har lite att fixa med imorrn, ska få iväg Alexandra till dagis också. Får se om jag får nån hej-då-kram imorrn då =D

 

Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0