En sväng till akuten...

I söndags skulle jag ju jobba för första gången på länge. Kändes så himla roligt, äntligen få snitta lite, binda några buketter och komma med goda råd.
Det började ju himla bra, fick skjuts in av en jobbarkompis.
Hann jobba i ungefär 1-1½ timme innan jag började känna mej lite konstig. Skakade och det kändes som lamporna blinkade och det blev väldigt ljust i butiken. Sen såg jag inte knapparna på kassa-apparaten. Slängde i mej en snabb lunch ihop om att bli bättre men icke. Sen började jag skaka ännu mer och kännde mej lite illamående.
Det började bli mer kunder i butiken men jag kunde inte varken fokusera eller konsentrera mej så jag sa till tjejerna att jag var tvungen att gå ner och sätta mej lite.
Mathias hade gått för att köpa Alvedon så han kom ner sen. Påpekade min blekhet och hämtade en puls och blodtrycksmätare. Den sa 160 vilket visst inte var så bra :b
Så han körde in mej till akuten på SÖS. Påvägen dit så ringde han Jonas också och talade om vart vi var på väg. Stackarn så orolig han blev.
När vi sen var framme så ställde dom massa frågor och sen ville dom ta blodprov. INTE roligt! Gjorde ju inte saken bättre, men dom va snälla läkarna. Hon börja fråga mej vad jag jobbade med, sen började hon prata om tulpaner för att jag skulle tänka på annat (:
Sen kom Ulla in och Mathias åkte tillbaka till jobbet.
Sen blev det en låång väntan. Jag låg där på den där sjukhussängen och bara blundade. Ville bara att huvudvärken skulle försvinna, trodde huvudet skulle explodera. Hoppades på att jag skulle slippa kräkas mer också.
Tiden gick och när jag låg där i korridoren så började jag och Ulla undra hur länge vi skulle vänta. Så ringer telefonen, "Ja hejsan det är sköterskan här, var är du någonstans?" haha, ja jag ligger kvar här i korridoren där du lämnade mej.
Vi fick något att fnissa åt ialla fall :b
Dom gissade att jag fått ett kraftigt migränanfall och ville skicka mej till röntgen. Där röntgade dom min hjärna och det syntes ingenting tydligen. Vilket var bra för om det nu var migrän så skulle det inte synas någonting speciellt heller. Phew...tur dom inte hittade nånting annat konstigt.
Sen skulle dom ta EKG och sen vänta på svar igen.
Alla svaren var bra, alla värden va som dom skulle.
Så då var det ett kraftigt migränanfall antagligen pga stress. Så jag fick alvedon utskrivet.
Fick skjuts hem av Ulla. Så himla snällt. Skönt att slippa ta tåget, va helt slut. Så kockan 20.00 var jag hemma igen.
Tok somnade på en gång (:
Så nu hoppas vi att jag slipper va me om detta fler gånger för det var verkligen obehagligt.
Huvudet är bättre nu, nu dras jag "bara" med nackspärr. Alexandra får vara hemma från dagis idag då jag är hemma själv. Kommer inte iväg med dom båda, men men...blir väll frisk nångång kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0