Mamma på besök (:

Idag kom mamma förbi och hjälpte mej lite. Hon kom på förmiddagen och gick ut och lekte i parken med Alexandra medans jag och Kevin vilade lite. Super skönt! =D
Sen när dom kom in attackerade hon disken och tog en sväng med snabeldraken! MIN Mamma är BÄST! <3
Och inte nog med det, hon hade med sej mat och hembakade bullar också! hihi
Nu vill jag bara må bra också (:

 

Mums med Mommos bullar!

 

Mys!

 

Killikillikill!!

 

 

Tack Mamma <3

Han sitter så duktigt!

Kevin är så duktigt nu. Vill han nånstans så kryper han dit, sätter sej till rätta och pysslar med sitt. Han drar sej även upp vid saker och står och spanar lite.
Mitt lilla hjärta! <3

 

 


10 nystan!

"Råkade" köpa 10 nystan av det här underbara garnet. Vet bara inte riktigt vad jag ska göra med det :b haha
Totalt 450m....en halsduk kanske?

 


Promenaden till Skogås...

...igår var sååå skön. Solen sken och det var nog just vad jag behövde. Lite promenad och lite solsken.
Kevin sov så skönt i vagnen också =D

 

 

 


Ja! jag är ett klagomonster!

Har så jävla ont i nacken så jag vet inte vart jag tar vägen snart!
Jonas jobbar så Alexandra får vara hemma från dagis idag. Fixar INTE att ta Kevin i selen och henne i vagnen för att ta mej upp till dagis. Så, idag får hon vara hemma med mej och Kevin. Om jag bara kunna vrida lite mer på huvudet så skulle det kännas lite enklare... Jävla piss skit bajs!!
Det är nu man vill att typ mamma ska bo i närheten. Komma över, leka lite med Alexandra, bära lite på Kevin och låta mej vila lite. Men nope...alla ska ju bo så långt bort.
Det är bara bita ihop, klaga lite på bloggen, leka med Alexandra och bära på Kevin!
*suck*

En sväng till akuten...

I söndags skulle jag ju jobba för första gången på länge. Kändes så himla roligt, äntligen få snitta lite, binda några buketter och komma med goda råd.
Det började ju himla bra, fick skjuts in av en jobbarkompis.
Hann jobba i ungefär 1-1½ timme innan jag började känna mej lite konstig. Skakade och det kändes som lamporna blinkade och det blev väldigt ljust i butiken. Sen såg jag inte knapparna på kassa-apparaten. Slängde i mej en snabb lunch ihop om att bli bättre men icke. Sen började jag skaka ännu mer och kännde mej lite illamående.
Det började bli mer kunder i butiken men jag kunde inte varken fokusera eller konsentrera mej så jag sa till tjejerna att jag var tvungen att gå ner och sätta mej lite.
Mathias hade gått för att köpa Alvedon så han kom ner sen. Påpekade min blekhet och hämtade en puls och blodtrycksmätare. Den sa 160 vilket visst inte var så bra :b
Så han körde in mej till akuten på SÖS. Påvägen dit så ringde han Jonas också och talade om vart vi var på väg. Stackarn så orolig han blev.
När vi sen var framme så ställde dom massa frågor och sen ville dom ta blodprov. INTE roligt! Gjorde ju inte saken bättre, men dom va snälla läkarna. Hon börja fråga mej vad jag jobbade med, sen började hon prata om tulpaner för att jag skulle tänka på annat (:
Sen kom Ulla in och Mathias åkte tillbaka till jobbet.
Sen blev det en låång väntan. Jag låg där på den där sjukhussängen och bara blundade. Ville bara att huvudvärken skulle försvinna, trodde huvudet skulle explodera. Hoppades på att jag skulle slippa kräkas mer också.
Tiden gick och när jag låg där i korridoren så började jag och Ulla undra hur länge vi skulle vänta. Så ringer telefonen, "Ja hejsan det är sköterskan här, var är du någonstans?" haha, ja jag ligger kvar här i korridoren där du lämnade mej.
Vi fick något att fnissa åt ialla fall :b
Dom gissade att jag fått ett kraftigt migränanfall och ville skicka mej till röntgen. Där röntgade dom min hjärna och det syntes ingenting tydligen. Vilket var bra för om det nu var migrän så skulle det inte synas någonting speciellt heller. Phew...tur dom inte hittade nånting annat konstigt.
Sen skulle dom ta EKG och sen vänta på svar igen.
Alla svaren var bra, alla värden va som dom skulle.
Så då var det ett kraftigt migränanfall antagligen pga stress. Så jag fick alvedon utskrivet.
Fick skjuts hem av Ulla. Så himla snällt. Skönt att slippa ta tåget, va helt slut. Så kockan 20.00 var jag hemma igen.
Tok somnade på en gång (:
Så nu hoppas vi att jag slipper va me om detta fler gånger för det var verkligen obehagligt.
Huvudet är bättre nu, nu dras jag "bara" med nackspärr. Alexandra får vara hemma från dagis idag då jag är hemma själv. Kommer inte iväg med dom båda, men men...blir väll frisk nångång kanske...

Någon fyller år idag!

Och denna "någon" är min Svärmor, barnens Farmor, makens mamma!
Grattis Anna på din dag!
Sväng gärna förbi hennes blogg, spana in några fina bilder och glöm inte att lämna ett GRATTIS! =D

 

 

 

 

 

 

En helt underbar kvinna. Va hon fyller? Hmm...30 nånting säger hon (;

 

GRATTIS!!!!

Underbara bilder på mina Älsklingar!

Jag Älskar min digitalkamera. Har klickat av typ 100 bilder bara nu på morgonen. Många blev skit men också många helt underbara. Man kan klicka hur mycket som helst utan att bry sej. Ett ansikte, en arm, ett förbisvischande nånting, det spelar ingen roll. Gillar man den inte sen så är det bara att ta bort.
Jag Älskar att fota mina barn, det bästa som finns =D

 

 

 

 

 


Alexandra och Tindra

Idag på eftermiddagen kom Tindra och Tessan förbi och lekte. Alexandra och Tindra är sååå söta ihop, men det har jag ju sagt hundra gånger! :b haha
Tindra hade längtat hela dagen på att få komma hit och busa med Alexandra =D
Vi ska nog eventuellt träffas på måndag åxå, kanske hon hjälper mej att färga håret =D

 

 

 

 

Blir ju rena rama bomnedslaget när dom har lekt klart sen. Då är jag glad att vi har leksakslådor att ha allt i hahaha

Lunch med Farmor och Farfar!

Idag åkte vi in till Älvsjö hela familjen och lunchade med Farmor och Farfar.
Världens underbaraste människor säger jag bara!
Det blev pizza på Älvgården och dom är helt klart godkända (:
Va roligt att dom fick träffa Alexandra igen och att dom fick se lilla Kevin för första gången =D

 

Farfar med Kevin

 

Farmor och Kevin

 

 

Farmor fick en liten present också eftersom hon fyller 70! Grattis Älskade Farmor! Du är BÄST!! <3

 

Efter att vi fyllt magarna med pizza så åkte vi hem igen och dom fortsatte sin vandring på mässan =D

En jobbig morgon.

Upp och iväg med underbaraste lilla Alexandra till dagis. Hon blev så ledsen när jag skulle gå, inte ofta det är på det viset. Stannade till utanför fönstret och busade lite titt-ut och hon, och dom andra barnen, sken upp =D
Sen va det bara att vandra hem, möta upp Kevin-Ponken och Älskling för atts en vandra till VC för blodprov. Hade förberett med Emla-salva i båda armvecken och på vänsterhanden. Jag bara hoppade att dom skulle få ut det dom behövde från armen för handen är faan inte kul alltså!
Hon som vi träffade såg lite läskig ut men va super gullig, där ser man att man inte sak döma utav utseende. Jag satte mej på den där stolen och hon sa nånting typ "men då vad du skakar" och då kom tårarna också :b Så typiskt. Men tacka gud för Emla-salva, jag älskar den! Så det gick bra, Ett stick va det som behövdes och hon fick sina tre rör blod :b
Så nu är det bara att vänta och se om dom säger att jag mår bra eller om dom kanske ser vad som är fel.
Sen gick vi hem och sov =D Man får ju passa på när Alexandra är på dagis hihi

 

 

Imorrn ska vi in till Älvsjö och träffa upp Farmor och Farfar, ska bli roligt att träffa dom. Blir ju inte så ofta. Hade tänkt att gå och äta lite, kollade på nätet lite och hittade Älvgården, får se om dom är nå bra. Hoppas Alexandra och Kevin är på bra humör bara, mitt i Lunch tiderna haha

 

Neh, ska ta och göra mej i ordning nu, är så trött nu så det känns som huvudet ska rulla av :b

 

Nattinatt!!

Dagens utsikt 20/1


Mitt lilla kryp (:

Det är full rulle på Kevin nu, en sekunden är han här och andra sekunden där. =D

 


Jag och mina Älsklingar!

 

 

 

KÄRLEK!

Läkarbesök

Idag var jag till barnläkaren med Kevin ang hans utslag. Han har blivit så fin och doktorn tyckte vi hade skött hans smörjning jätte bra. =D
Så bu ska vi trappa ner och se vad som händer, återbesök igen om två veckor.
Efteråt gick vi lite i Farsta centrum, kollade lite i dom busiga speglarna innan butikerna öppnade.
Köpte några nya tshirts till Jonas och sen en sväng förbi jobbet. På söndag ska ja jobba så vill du köpa en tjusig bukett så finns jag på plats! haha
Kommer jobba varannan söndag sen, till att börja med. Ska bli kul att komma tillbaka, pilla med lite blommor igen =D

 

 

 

 

Kevin vill absolut INTE ligga ner i vagnen längre, är ju sååå mycket roligare att sitta upp och titta på allt spännande =D

Han växer och mår bra!

Idag var jag med Kevin in till Bvc. Han växer på fint, han är nu 66,6cm lång och 7,498g tung =D
Han var så glad och nyfiken under besöket och då är det lite extra roligt att vara där,kröp omkring på golvet och M var så imponerad. Hon sa att dom kollar på 9 månaders kontrollen om han kan krypa =D
Alexandra var också tidig så. Han måste ju hålla koll på syrran så inte så konstigt att han kryper, hon springer ju omkring som en tok och det gäller ju att hänga med!

 

Imorrn ska vi in och träffa barnläkaren med hans utslag, som skönt nog har blivit så mycket bättre. Det märks på hela honom, det kliar inte och han är inte alls lika röd längre. Super skönt!

 

Själv ska jag göra natten nu, har vart igång sen 5 imorse! Jonas skulle upp till jobbet och Alexandra vaknade och ville INTE somna om. Sen tyckte hon att Kevin också skulle vakna och sen var det full rulle!
Kvällen har avslutats kul iaf, Kevin och Jonas sov medans jag och Alexandra har busat, "flygit" omkring, lekt katt och dansat. Så nu är jag heeelt slut! Så dax att sussiluris, upp tidigt imorrn igen som sagt, in till läkaren vid 9 tiden. Jonas tar Alexandra till dagis så jag slipper tänka på det (:

 

Gonatt!!

Blodprov...

Va till läkaren idag, fick nån tablett utskriven som jag skulle ta när jag mår illa.
Skickade mej till labbet för blodprov. Ni som känner mej vet att jag INTE gillar sprutor.
Kommer dit och en super trevlig sköterska ska hjälpa mej. Frågade mej om jag tagit blodprov förut, och det har jag ju. Sen frågade hon om det gått bra och jag svara med ett "Ja".
Talade om att jag inte tycker det är så roligt bara.
Vi går in i ett rum och jag får sätta mej i en sån där stol, blir alldeles svettig i händerna och försöker tänka på annat.
"Men kära barn vad du skakar" säger hon till mej, "är det säkert att det går bra?"
"jaja jag vet, kör på nu, säg inte till när du ska sticka bara", känner hur tårarna kommer och önskade att Jonas hade varit med.
"Det enda du behöver göra är att andas lugnt, det är viktigt, och sen tänk på nått bra"
Jag gör mitt bästa.
Å kom det nå blod då? Nope, inte ens pyttelite!
"Vi får testa den andra armen, går det bra för dej" säger hon.
Det är bara att bita ihopp, inte vill jag må illa resten av livet heller.
Hon stack till och det känns, ni som säger annat LJUGER!
Och kom det nå blod nu då? Nä så faan heller att det gjorde. Så vi stack en gång till lite vid sidan om, och kom det nå blod då da? Nä i helvete heller!
Så tog den snälla sköterskan mej i handen och sa att vi kanske skulle testa att ta i handen istället, men där vet jag att det gör nå så djävulskt ont och bad om att få komma tillbaka.
Så på torsdag efter att jag lämnat Alexandra på dagis ska jag träffa henne igen och göra om det hela. Kul! Not...
Fick med mej en liten tub Emla salva och två plåster som jag ska lägga på innan, tror det kommer gå såå mycket bättre då *hoppas hoppas*
Hon va så snäll, inga dumma kommentarer om att jag var löjlig eller så, jag gilla henne, även fast det vi gjorde va jätte jobbigt :(

Han Kryper!

Kvällens nyhet ääääärrrr....KEVIN KRYPER!!!
Han kryper på riktigt nu, inte ålar sej fram. Måste filmas hihi
Har inte kunnat fota så mycket idag heller, har haft fullt upp.
*glad*

Spindelorkidé

Tog en sväng in till Skogås idag och såg att dom reade ut söta orkidéer. Fastnade för flera av dom men valde tillslut en liten gul sak med fina blad.
Väl hemma började jag slå i mina böcker för att få veta vad jag hade hittat. Vill gärna lära mej mer om dom olika sorterna och bäst är väl då om man har en hemma? (;

 

 

 

Det jag hade fått med mej hem var en Brassia-hybrid, kallas för "Spindelorkidé". Finns massor av olika färgkombinationer.
Den här orkidén har annorlunda blad än den vanliga Phalaenopsis (Brudorkidén) och doftar även lite grann vilket jag tycker är lite roligt.
Ursprungligen är den en epifyt ifrån Sydamerika och blommar när en ny bulb vuxit klart.
Den vill stå ljust men som med alla blommor bör det aktas mot den varmaste solen om sommaren.
Just den här sorten vill gärna ha det lite svalare än rumstemperatur, du kan gärna ställa ut den på sommaren, se till bara att den inte får med sej ohyra in igen.
När du vattnar den så håll den gärna under kranen, ljummet vatten, och låt det rinna igenom ordentligt och låt den torka upp ordentligt innan du vattnar den nästa gång. Vattnar du med kanna så se till att den inte står i vatten i krukan.
Den går som svårighetsgrad Medel så vi får se om den trivs hos mej (:

 

Några ord för den som inte vet.

 


Hybrid: Det är en korsning mellan två arter av samma släkt. Det är inte vanligt att dom korsar sej själva i naturen. Dom flesta orkideér som odlas idag är hybrider som tagits fram av människan.

 

Epifyt: Det är en växt som lever på exempelvis ett träd utan att ta näring från trädet. Många orkidéer lever så för att komma närmare solljuset och är vanligt i tropiska områden.

 

Bulb: Det är en förtjockning vid bladens bas som sparar vatten och näring. Bulbens utseende kan variera från rund till långsmal.

 

Vill man läsa mer om Orkidéer så kan jag tipsa om
100 Orkidéer och hur du sköter dem (länken öppnas i nytt fönster)
Bra bok med bra information och grymt fina bilder!

 

(När jag skriver om olika krukväxter så använder jag mej av info från det jag kan och har lärt mej, hur jag sköter mina växter, kompletterar lite från olika böcker och faktablad som jag har hemma. Skriver om dom mest för att jag tycker det är roligt och kanske lite för att inte glömma (: )

Dags att sänka...

...spjälsängen ett hack. Lilla Kevin Nyfiken har börjat ställa sej upp, vill ju inte att han ska trilla ur =D

 

Står och spanar över kanten...

 

...gäller att hålla balansen...

 

...dax att vila lite kanske...

 

...eller va! Vad gör du Mamma? Tar du kort?...

 

...Då kommer jag med en gång!

 

Min lilla kille <3

Verkligen Jätte svårt!

Sitter på AMF´s hemsida och skriver såna brev som ska komma fram om 20 år. Tänkte jag skulle skicka till Alexandra och Kevin. Jätte svårt att veta vad jag ska skriva bara, vad vill jag säga? Frutom att jag Älskar dom grymt mycket? Trodde att det skulle bli enkelt men tji fick jag! Man kan även ladda upp en bild och spela in en videosnutt på ca 1½ minut tror jag det var. Videogrejjen var ännu svårare, slutade med darrningar i rösten och tårar i ögonen hahaha Töntig man är :b
Får väll skylla på att jag är lite extra känslig för att jag inte är riktigt frisk hihi

 

Vill ju få till nått riktigt bra jag också, skicka ett du med vettja =D


Alexandra är så duktig!

Gick för att kolla vad hon hade för sej i sin lilla rithörna. Såg att hon fått tag i en av mina ståltrådar, skulle just till att ta den ifrån henne när jag ser att hon då sitter och trär på pärlor på den. Hur duktig som helst. Jag trodde man va lite äldre innan man började med sånt. Men då har hon suttit och klurat ut det själv! *stolt*
Jag slog en knut i ena änden bara så dom inte skulle åka av (:

 

Så koncentrerad

 

Gillar hur hon håller i tråden...

 

...och i pärlorna hon trär på (:

 

 

 

 

Hon är så kreativ så nog kommer hon bli pysslig alltid! *stolt mamma*

Sjuk...

Hatar verkligen att vara sjuk. Igår va jag helt däckad, skönt att jag har en helt underbar man för jag hade inte klarat att vara själv med skruttisarna igår. Helt förstörd. Vet inte vad för sjuk men hoppas innerligt att det går över snabbt, känner mej redan bättre så hoppas det fortsätter i den riktningen :b

 

Nu ska ja tydligen följa med våran nya katt (Alexandra kryper omkring och jamar) , gissar att vår destination blir den nedre hyllan i frysen hihi

Fel på facebook och försvunna mobiler...

Hmm...sitter och pratar med Tant Catrin på fb-chatten när plötsligt hela sidan slutar fungera. Undrar om hennes facebook också slutade fungera eller om det bara va här.
Inte vet jag var min telefon är heller så kan inte skicka sms.
Frågade Alexandra om hon visste vart mamma och pappas telefoner va, hon letade lite sen slog hon ut armarna och sa "bortaaa".
Hmm..tack för den du =D

Some shopping from Panduro!

Vem kan hålla sej ifrån Panduro när det bara lyser stora skyltar med "70%" som syns långa vägar när man springer förbi? Inte jag iaf. Bara Emma som missar, tur hon har mej som skvallrar haha
Här är iaf lite av vad jag har fyndat (:

 

Jätte söta Cut Outs

 

Div papper och klister-siffror

 

Designark

 

Färdigsett för att göra egna disktrasor, snöflingor, klisterark och ramar

 

Färdigsett med måla nallar och göra Tilda kort

 

några brads och några nya stämplar

 

Hittade även detta som tyvärr inte va REA på, men kunna inte låta bli att skutta ner i min korg endå (;

 

Och tidigare så var jag inne på Pressbyrån inne på centralen, där finns det sååå många tidningar man vill ha...tycker dom kan ha 70% där åxå...ska nog ringa och tipsa om det =D

 

Trevligt trevligt, nu vill jag bara pyssla och kolla på mina nya boxar jag fått (:
Älskar såna färdiga sett, man behöver ju inte göra som på bilden om man inte vill (:

Jag och min prins!

 

 


Vilken dag! =D

Vilken dag jag haft! Helt underbar! (Frutom att jag gjort mej illa hela dagen)
Blev överaskad med jätte fina presenter och fick gå skattjakt här hemma hihi =D *glad*

 

Från min underbara man och mina underbra barn <3
(fick även en bok och några andra filmer)

 

Av en underbar Svärmor

 

Från Camilla och Curry

 

Från mamma och Jeppe
(Och en superfin Kimono)

 

Och mamma hade bakat till mej =D

 

Och Jätte Tack till alla som gratulerat, ni är underbara!

Jag och Anna han även med en sväng in till Farsta för lite shopping, gjorde en hel del fynd! Kanske visar imorrn =D
Nu blir det natten!

Grattis till mej!

Idag var det då dax att bli 25! Grattis till mej själv =D

Så va det ju de där med glödlampor...

...helt jävla värdelöst! Så onödigt dyra!
På förpackningarna står det att dom ska hålla länge, såna energilampor ska ju hålla 10ggr längre än en vanlig. Mina håller max 2 veckor och jag skojjar inte! Jonas byter lampor hela tiden tycker jag, så fort jag trycker på den där jävla knappen så sprakar det till "Poff!" Skitlampa!
Och alla dessa stötar...helt onödigt....

 

Så här såg en av lamporna ut som jag "poffat" och den fick väl sitta ca 2 veckor eller nått...

Dagens utsikt 6/1

Lekparken håller på att försvinna...

 


Önska kan man ju alltid göra! (:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Några av de saker jag önskar mej (:
Kolla gärna vad som händer om du klickar på bilderna (; hihi

Rädd för att glömma?

Om jag är!
Menar, man ska ju börja jobba snart igen, tänk om jag har glömt allt, inte kan längre!
Fy bubblan säger jag bara!
Har ju inte hållt på me blommor på bra länge nu, visst jag vattnar lite planter här hemma men blir ju knappast att man står och gör nå arrangemang hemma i köket direkt. Inga begravnings dekorationer, inga brudbuketter, inga buketter över huvudtaget ens.
Pirrigt...

 

plantering

 

Bordsarr till mamma, stomme av hö dekorerat med gerbera, rosor, hundkex och jordgubbar

 

Liggande begravnings dekoration

 

Enkel brudbukett, blåklint, kryss, rosor och grönt

 

Droppformad brudbukett

 

Kul att hitta lite bilder (:

Brudorkidé , Phalaenopsis

För ett par år sen sa jag "Aldrig att jag köper hem en orkidé!". Jag tyckte dom va tråkiga och dyra, visst dom är fina när dom blommar men annars är det ju mest bara blad.
Nu har jag flera brudorkidér hemma, så roligt att lyckas få dom blomma om och när dom inte blommar så har jag fejk stänglar i (:
Tycker man att dom är dyra i butik så köp på rea, dom kommer ju igen.
Jag köpte en på Ica, en tre stänglad för 35.- (om ja inte minns fel) och den blommar än, det kom nya knoppar och det kommer nu nya stänglar från dom "gamla" stänglarna. Ska fota den också sen och visa (:

 

En fejkis (:
Bara väntar på att det ska dyka upp nån stängel.

 

En riktig som jag fått att blomma om.

 

 

Och en som fixar en ny planta =D

 

En liten rot har det kommit än så länge (:

 

Och bara för att planrtan har blommat klart och blommorna trillat av bör man inte klippa bort stängeln. Den kan man klippa när man ser att den har torkat till, annars kanske man missar något, det kan ju komma nya stänglar på dom gamla eller som på bilden ovan, ett nytt litet bladverk!

 

Brudorkidén (Phalaenopsis) finns i massor av färger och är väldigt lättskött. Blomningen varar ofta i flera månader och kan börja blomma närsom på året.
Placeras ljust men var försiktig med den hetaste solen på sommaren.
När du vattnar den så håll gärna krukan under kranen och låt det rinna igenom ordentligt. Akta bara så det inte kommer vatten emellan bladverken. Om du vattnar med kanna så se till att den inte står med vatten i krukan.
Det finns speciell orkidénäring som man kan ge mellan mars och oktober. Använd INTE vanlig blomsternäring.
Samma sak gäller vid omplantering, orkidéjord består bla av små barkbitar och blomman mår INTE bra av att planteras ner i vanlig jord då den kvävs.
Omplantering görs på våren (ca vartannat år) eller EFTER blomning.
Just Phalaenopsis går att få tag på året om.

 

Vill man läsa mer om Orkidéer så kan jag tipsa om
100 Orkidéer och hur du sköter dem (länken öppnas i nytt fönster)
Bra bok med bra information och grymt fina bilder!

 

(När jag skriver om olika krukväxter så använder jag mej av info från det jag kan och har lärt mej, hur jag sköter mina växter, kompletterar lite från olika böcker och faktablad som jag har hemma. Skriver om dom mest för att jag tycker det är roligt och kanske lite för att inte glömma (: )

1-1-11

Hejsan hejsan alla där ute!
Några nyårs löften?
Jag har bla ett, men jag tänker inte tala om vad det är ännu :b Allt hänger på ett mejl jag fick tidigare, typ 2 dagar sen, men tänker inte tala om vad det stog fören jag fått svar. Hoppas få svar i veckan och då kommer jag nog dela med mej (: Nu blir ni nyfikna va? (;

 

Annars sitter jag bara här och surfar omkring, kollar om ja hittar några roliga tävlingar hahaha
Har beställt hem en Goodiebag också, ska bli spännande. Kolla gärna in sidan HÄR och beställ en du med, det är gratis! =D

 

Men kanske man skulle hitta på nått vettigare att göra? hmm.... *fnular*

Sista dagen på 2010...

...blev lugn.
Nilsson och Tindra kom över på dagen/kvällen. Sen när dom gått så somnade Alexandra och Kevin och jag och Jonas bänkade oss framför tv:n me chips och cola. Försökte välja film i typ en halvtimme sen gav vi upp och såg på Bad Boys.
Sen, äntligen slog klockan tolv, blev att kolla på lite raketer sen sov man gott :b haha

 

Knäpp-Familjen samlad

 

 

Bra utsikt! =D

 

Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Vill bara önska alla vänner och familj och läsare ett gott nytt år!
Hoppas ni får en underbar kväll!
(neh jag satt inte på nätet vid 12 slaget utan använder mej av tidsinställt blogginlägg (; hihi )

RSS 2.0